Home » Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

 

Algemeen

 1. Levering binnen 14 dagen op 2 USB sticks
 2. Beeldmateriaal is bestemd voor kosteloos en vrij gebruik *. (Afdrukken en
  nabestellingen kunt u zelf regelen)
 3. Boekingen zijn pas definitief na betaling van het gehele bedrag via onze webshop.
 4.  U heeft 14 dagen bedenktijd en kunt uw boeking annuleren door ons een email te sturen. Binnen 14 dagen na annulering wordt het bedrag teruggestort op uw rekening.
 5. Besprekingen en (een eerste) ontmoeting(en) zijn niet bij de prijs inbegrepen en dienen apart betaald te worden.
 6. Uitsluitend na betaling van het pakket bedrag is de reservering definitief.
 7. Daar fotografie een creatief beroep is en je als fotograaf afhankelijk bent van omstandigheden en persoonlijke smaak, spreekt het voor zich dat wij geen garantie kunnen geven over en op de gemaakte foto's
  U gaat dus een betalingsverplichting aan, waarna wij onze uiterste best doen aan uw verwachtingen te voldoen.
 8. Wij kunnen ten aller tijden kosteloos fotowerk gebruiken voor promotionele
  doeleinden, ook na echtscheiding, sterfgevallen of andere redenen met betrekking tot
  het bruidspaar. Er worden nooit foto’s gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit ten behoeve van uitsluitend onze eigen bedrijven, zonder voorafgaande toestemming. De foto's worden door de fotograaf niet aan derden verstrekt.
 9. Er worden niet eerder foto's vertrekt dan de overeengekomen termijn.
 10. Het aanstaande echtpaar dient te zorgen voor een contactpersoon voor de fotograaf., dit kan zijn een ceremonie meester, familielid of  een weddingplanner. Deze draagt ook de verantwoordelijkheid bij het maken van de besproken foto's op het vragenformulier en is de gehele trouwdag telefonisch beschikbaar voor de fotograaf. Dit om eventuele misverstanden zo veel mogelijk te reduceren.
 11. Bij het ontbreken van deze persoon dragen wij geen verantwoordelijkheid voor het ontbreken of mislukken van belangrijke fotomomenten.
 12. Wij zijn op generlei aansprakelijk voor (emotionele of financiële) schade dat is opgelopen door overmacht of door onduidelijkheden vanuit de contactpersoon.


* Fair use polici.

 • Bij productie of publicatie van bijzondere omvang worden er extra vergoedingen in rekening gebracht afhankelijk van de aard en de
  omvang.